LXXI. ples Gymnázia Blansko ve výrobě

Tak by se dala nazvat výtvarná dílna maturitního ročníku, jehož zástupci pod vedením paní učitelky Evy Juračkové v sobotu 29. 2. připravovali scenérii blížícího se plesu.

Jeho téma bude letos umělecké – Dělnický dům se změní v divadlo plné škrabošek, rudých růži, tajemných gentlemanů a krásných dam. Ples v duchu Fantoma opery se nezadržitelně blíží.

Na přípravě rozsáhlé výzdoby se podíleli i žáci v hodinách estetických výchov pod vedením svých vyučujících a veškeré dekorace zkompletují opět maturanti přímo v den plesu, v pátek 20. 3. 2020.

 

 

A kdo všechno si přišel v sobotu do školy alespoň na chvíli odreagovat od učebního maratónu? Byli to Barbora Odehnalová, Marie Hloušková, Veronika Pupíková, Markéta Alexová, Sandra Vlková, Itko, Hana Kolářová, Alena Králová, Andrea Poláčková, Aneta Schiffnederová, Aneta Pelíšková, Šárka Fleková, Filip Dvorský, Barbora Bělíková a Radmila Bušová.

 

 

Touto malou ochutnávkou zveme na ples i širokou veřejnost, informace o prodeji vstupenek budou zveřejněny zde v samostatném článku, na facebooku školy a v regionálním tisku.

Studentkám, studentům a kolegyni Evě tímto moc děkuji za účast ve škole v netradičním sobotním termínu.

 

Mgr. Vladimír Šenkýř, hlavní pořadatel

 

Publikováno: 1.března 2020, Vladimír Šenkýř
  Po 29. 4. 1. náhradní termín přijímacích zkoušek
  Út 30. 4. 2. náhradní termín přijímacích zkoušek

  Út 30. 4.

Rodičovské sdružení

 

Kontakt

Gymnázium Blansko,
příspěvková organizace
Seifertova 13
678 01 Blansko

Tel.: 516 418 632
Fax: 516 418 632
E-mail: reditel@gymbk.cz
zobrazit na mapě

Banner EU
Copyright 2012 Gymnázium Blansko  |   Podmínky ochrany osobních údajů
Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas se zpracováním cookies