Jarní online MaSo 2021

Na podzim se historicky prvního online klání tradiční matematické soutěže MaSo účastnily dva týmy žáků naší školy. Po vyhlášení online jarního kola jsme využili možnosti přihlásit více týmů.

První dva týmy byli už ostřílení KRTEČCI ve složení Denis Ellinger ze sekundy, Matěj Křivánek a Vítek Novotný z tercie a ŘÍZCI NA CHLEBU S OKURKOU A HOŘČICÍ ve složení  Aneta Kolářová, Barbora Pakostová a Tereza Zelinková z kvarty. Další dva týmy vytvořily dívky z tercie. V týmu NUMLOCK byla Anna Kratochvílová, Jana Švehlová a Lenka Dostálová a  tým SARDINKY V KONZERVĚ tvořila Anežka Jirušová, Jana Suchá a Klára Francová. Do velké konkurence starších soutěžících se neohroženě přihlásil náš pátý tým STRANGER EINSTAINI ve složení David Sáňka, Mia Dendisová a Veronika Danielová z primy.

12. května si všechny týmy užily dopolední online klání. Sbíraly body za vyřešené příklady a nasbírané body strategicky investovaly při souběžné soutěžní hře na podnikání. Soutěž byla ze strany pořadatelů skvěle vymyšlená, graficky přehledná, soutěžícími dobře ovladatelná, náročná a strhující.

A jak vše dopadlo? Z 389 soupeřících týmů chytrých hlaviček z celé republiky vybojovali KRTEČCI skvělé 54. místo, NUMLOCK 126. místo, ŘÍZCI NA CHLEBU S OKURKOU A HOŘČICÍ 165. místo, SARDINKY V KONZERVĚ 285. místo a naši nejmladší STRANGER EINSTAINI 354. místo. I toto umístění je velmi cenné ziskem unikátních zkušeností a nevšedního týmového zážitku ze samotné soutěže.

Děkujeme všem, že se s chutí rvali až do samotného konce. Děkujeme za důstojnou reprezentaci školy.

 

Tým Řízci na chlebu s okurkou a hořčicí

 

Tým Krtečci

 

Tým Numlock

 

Tým Sardinky v konzervě

 

Tým Stranger Einstaini


PaedDr. Jana Kocmanová

 

 

 

 

Publikováno: 17.května 2021, F. Plaček
  Čt 28. 3. Zelený čtvrtek (Velikonoční prázdniny)
  Pá 29. 3. Velký pátek (Státní svátek)

  Po 1. 4.

Velikonoční pondělí (Státní svátek)

 

Kontakt

Gymnázium Blansko,
příspěvková organizace
Seifertova 13
678 01 Blansko

Tel.: 516 418 632
Fax: 516 418 632
E-mail: reditel@gymbk.cz
zobrazit na mapě

Banner EU
Copyright 2012 Gymnázium Blansko  |   Podmínky ochrany osobních údajů
Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas se zpracováním cookies