Matematická olympiáda 2019

Okresního kola matematické olympiády, jedné z nejobtížnějších soutěží, se letos z naší školy zúčastnilo celkem 22 žáků z primy, sekundy a tercie.
 
Z primy to byli Vitek Novotný, Anička Kratochvílová, Matěj Křivánek, Lukáš Kuběna, Jiří Kakáč, Jana Švehlová a Jana Suchá.
Vítek Novotný s maximálním počtem bodů obsadil skvělé 1. místo ve své kategorii, gratulujeme. Anička Kratochvílová obsadila 4. místo a Matěj Křivánek 5. místo.
 
Ze sekundy se olympiády zúčastnili Matyáš Spěvák, Aneta Kolářová, Jiří Nejezchleb, Barbora Pakostová, Eva Matěnová, Petra Horáková a Martin Vobejda.
Matyáš Spěvák s maximálním počtem bodů obsadil skvělé 1. místo ve své kategorii, gratulujeme. Aneta Kolářová a Jiří Nejezchleb se podělili o 3. místo, také gratulujeme. Barbora Pakostová obsadila 5.místo a Eva Matěnová obsadila 7.místo.

Z tercie se do soutěže zapojili Kateřina Vyroubalová, Lukáš Hudec, Michaela Jurajdová, Anna Kopalová, Magdaléna Musilová, Petra Zhořová, Jakub Müller a Max Kavín. Kateřina Vyroubalová ve své kategorii vybojovala druhé místo, gratulujeme. O 6. místo se podělili Lukáš Hudec, Michaela Jurajdová, Anna Kopalová, Magdaléna Musilová a Petra Zhořová.

Všem účastníkům olympiády děkujeme za vzornou reprezentaci školy.
 
PaedDr. Jana Kocmanová
Publikováno: 26.dubna 2019, F. Plaček
  Pá 3. 5. Didaktický maturitní test ČJ
  St 8. 5. Státní svátek

  Po 20. 5. - Čt 23. 5.

Ústní maturity

 

Kontakt

Gymnázium Blansko,
příspěvková organizace
Seifertova 13
678 01 Blansko

Tel.: 516 418 632
Fax: 516 418 632
E-mail: reditel@gymbk.cz
zobrazit na mapě

Banner EU
Copyright 2012 Gymnázium Blansko  |   Podmínky ochrany osobních údajů
Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas se zpracováním cookies