Gymnázium Blansko zvítězilo v okresním kole středních škol ve florbalu bez jediné obdržené branky

Organizátorem turnaje, z pověření OR AŠSK Blansko, byla TEGA Blansko. Zúčastněné týmy byly rozděleny do 2 skupin, ve kterých se hrálo systémem každý s každým a vítězové skupin si to nakonec mezi sebou rozdali o 1. místo, a druzí ve skupiná o 3. místo.

Naši borci byli nalosováni do skupiny B společně s pořádající Tegou, kterou porazili 6 : 0 a ve druhém zápase si poradili s MSŠ Letovice 5 : 0 . Ve skupině A se příznivě vyvíjela situace pro tým SOŠ A.Citroëna Boskovice, který postupně porazil OA a SZdŠ Blansko a SPŠ Jedovnice a stal se tak našim finálovým soupeřem.  Ve finále jsme po celou dobu kontrolovali hru a po zkušeném výkonu především našich florbalistů "maturantů" jsme zvítěili přesvědčivě 6 : 0.       Finálový zápas se stal i takovou symbolickou tečkou za několikaletou úspěšnou reprezentaci našich letošních florbalistů maturantů, kteří tento turnaj pojali i jako rozlučku se školním florbalem na Gymnáziu v Blansku. Na krajské finále, které se koná 10.5. 2022 v Brně, s námi nepojedou, protože je čeká příprava na ústní maturitní zkoušky, kterou nechtějí podcenit. Tímto bych jim chtěl moc a moc poděkovat za všechno, co pro velmi úspěšnou reprezentaci školy v tomto sportu vykonali (a to nejen v rámci AŠSK, ale i v turnajích organizovaných Českou florbalovou asociací).

                                   HOŠI DĚKUJI !!!

  Poděkování za letošní turnaj si samozřejmě zaslouží i jejich mladší spoluhráči, bez kterých by cesta do krajského finále nebyla tak jednoznačná. Díky !!!

 

Konečné pořadí :   1. Gymnázium Blansko

                                  2. SOŠ a SOU A.Citroëna Boskovice

                                  3. SPŠ Jedovnice

                                  4. TEGA Blansko

                                  5.-6. OA a SZdŠ Blansko, MSŠ Letovice

 

zadní řada zleva: Štěpán Jirků, Ondra Martinásek, Standa Holík, Lukec Kučera, Patrik Lůdl, Šimon Zukal

přední řada zleva: Jakub Müller, Marek Švarc, Vojta Navrátil, Honza Altrichter, Tomáš Svoboda, Mára Hrazdíra, Ondra Navrátil, Vojta Polách

 

 

Publikováno: 27.dubna 2022, Petr Rychnovský
  Pá 3. 5. Didaktický maturitní test ČJ
  St 8. 5. Státní svátek

  Po 20. 5. - Čt 23. 5.

Ústní maturity

 

Kontakt

Gymnázium Blansko,
příspěvková organizace
Seifertova 13
678 01 Blansko

Tel.: 516 418 632
Fax: 516 418 632
E-mail: reditel@gymbk.cz
zobrazit na mapě

Banner EU
Copyright 2012 Gymnázium Blansko  |   Podmínky ochrany osobních údajů
Používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas se zpracováním cookies